Prisene på borettslagsleiligheter er 1,5 prosent høyere i november sammenlignet med oktober, viser prisstatistikk fra Garanti Eiendomsmegling.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for borettslagsleiligheter var i november 32.676 kroner.

- Det at prisene stiger denne måneden er positivt etter en svak utvikling i oktober, sier administrerende direktør Stein Drogseth i Garanti Eiendomsmegling.

I løpet av de siste 12 månedene har prisene steget med 10,2 prosent.

- En oppgang på 10 prosent siste 12 måneder er over forventning. Vi må helt tilbake til 2009 for å finne en like sterk tolvmånedersvekst for november. Slik det ser ut nå virker det sannsynlig at utviklingen for hele 2015 vil havne på nivå med 2010, 2011 og 2012, da så vi en årsvekst på omtrent 10 prosent, sier Drogseth.

Sammenlignet med forrige måned sank antall bud i november. Det var i snitt 3,5 bud per borettslagsbolig. Dette tilsvarer en nedgang på 0,6 bud fra oktober, og en nedgang på 1,4 bud sammenlignet med samme periode ifjor.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Thon har solgt alle aksjer i Britannia Hotel

Vi reiser mindre - både i Norge og utenlands

Bitter krangel om dødssyk mediemilliardær

Se DNTV: Erna Solberg tilbake i Paris: - Melankolsk å se hvor mange barrierer som er satt opp

Erna Solberg tilbake i Paris: - Melankolsk å se hvor mange barrierer som er satt opp
Nå håper hun på en ambisiøs klimaavtale som sikrer togradersmålet.
01:36
Publisert: