- August pleier å være en god måned, men er ikke så bra som vi hadde håpet, sier Thomas Johnsen i Eiendomsmegler 1 Trondheim til Dagens Næringsliv.

I helgen var det 1342 boligvisninger på landsbasis, ifølge Finn.no.

- Det var dårligere oppmøte enn forventet stort sett på alle visningene denne helgen. Det er mange boliger ute i markedet etter den svake sommeren, og med like mange kjøpere blir det derfor færre på hver enkelt visning, sier eiendomsmegler Lars-Erik Lindgreen i Aktiv Eiendomsmegling i Oslo til DN.

- August kan gi en indikasjon
Han tror det kan ta lengre tid for markedet å komme i gang igjen etter ferietiden enn det tidligere har gjort.

Situasjonen i Trondheim er lignende, mener Thomas Johnsen. For tiden er det 627 boliger til salgs i Trondheim. Johnsen sier det er flere enn det har vært tidligere år, og tror økt tilbud kan være en del av forkl#229en på det rolige markedet.

- Det er uansett for tidlig å si om det er en trend. Men august kan gi en indikasjon på hvordan det vil gå fremover, sier han til DN.

Les også: Denne helgen blir en tøff test for boligmarkedet

<b>Derfor er boligen den perfekte pensjonssp#229en</b>

<b>- Egenkapitalkravet har kjølt ned det hete boligmarkedet</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.