Øyelege og investor Ole Morten Halvorsen kjøpte sist uke ytterligere 600.000 aksjer i forbrukslånsbanken Komplett Bank for nær 11 millioner kroner gjennom investeringsselskapet OM Holding, ifølge ferske aksjonæroversikter.

Komplett Bank-aksjen har falt i overkant av åtte prosent på Oslo Børs siden slutten av august.

Halvorsen dukket for første gang opp på listen over de 30 største eierne i selskapet i januar, med 1,17 millioner aksjer. Siden har han fortsatt å handle, og eier nå i overkant av 3,5 millioner Komplett Bank-aksjer verd 64 millioner kroner.

Det er ikke bare forbrukslånbank Halvorsen har troen på. Han er også blant de største aksjonærene i Storebrand, Grieg Seafood og Austevoll Seafood. Sist uke handlet han også flere aksjer i både Storebrand og Grieg Seafood.

Halvorsen er en av de mest belånte privatinvestorene på Oslo Børs, og låner betydelige summer for å investere i aksjemarkedet, såkalt giring, gjennom investeringsselskapet sitt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.