Oslo Børs er lite endret etter rundt 25 minutters handel torsdag. Få nyheter i markedet og litt lavere oljepris preger utviklingen. 

BW LPG har lagt frem tredjekvartalsresultater før åpning. Ebitda var bedre enn konsensusestimatene DNB Markets ventet at aksjen vil stige tre prosent i et flatt marked. Så langt er aksjen ned 0,75 prosent til 26,70 kroner. 

BW LPG meldte også om nedskrivning av skipsverdier på 50 millioner dollar, etter også ha skrevet ned i andre kvartal.

SEB viser til at verken de eller konsensus hadde ventet ytterligere nedskrivning av verdier, og at avviket på bunnlinjen derfor var stort.

«Markedsoppdateringen ga noe mer innsikt, men endret ikke det som er et kjent bilde», skriver SEB i en oppdatering om BW LPG-rapporten.

Den amerikanske sentralbanken la i går frem referatet fra rentekomiteens møte 1. og 2. november.

DNB Markets skriver at for å bevare kredibiliteten burde renten økes på det neste møtet og at markedet priser fortsatt inn 100 prosent sannsynlighet for en desember-økning.

Dollaren snudde om og fikk et reelt løft i går kveld - og fortsatt er det forholdsvis sterke amerikanske nøkkeltall, og tilhørende renteforventninger, som ligger bak etterspørselen.

Kronen svekket seg onsdag på oljeselskapenes svakere enn ventede planer for oljeinvesteringene.

Hovedindeksen på Oslo Børs er opp 0,10 prosent til 657,63 poeng. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.