Europris la onsdag morgen frem resultater for tredje kvartal.

  • Det viser et resultat før skatt på 78,9 millioner kroner. På forhånd var det ventet et resultat før skatt på 82,4 millioner kroner, ifølge estimater innhentet av Bloomberg.
  • Inntektene var på 1,35 milliarder kroner, opp fra 1,28 milliarder kroner i tredje kvartal i fjor. Det er en økning på 5,8 prosent på årsbasis.
  • Driftsresultatet falt imidlertid fra 95 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 89 millioner kroner i år.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi fortsatte å levere på vekst og bedre marginene til tross for de vanskelige værforholdene i første halvdel av kvartalet, sier Europris-sjef Pål Wibe i en melding.

Skal kjøpe tilbake aksjer

Europris starter også opp et tilbakekjøpsprogram for opptil 2,5 millioner egne aksjer. Aksjene kan ifølge selskapet enten bli brukt som betaling i forbindelse med det varslede kjøpet av 20 prosent av aksjekapitalen i Runsvensgruppen AB eller bli fjernet i forbindelse med en redusering av den registrerte aksjekapitalen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Hva skal til for å bli en gasellebedrift?
Vi har snakket med noen av gasellebedriftene i Rogaland og spurt dem hva som er viktigst for å bli en gaselle.
01:52
Publisert: