Det jobbes intenst for å sikre videre drift av tradisjonsrike Kleven Verft i Ulstein.

– Det begynner å tilspisse seg, det som gjenstår er avgjørende for å se hvorvidt det er mulig å få til videre drift, sier bostyreren.

– Målet er fortsatt å få i gang virksomheten i en eller annen form.

Forrige fredag gikk det tradisjonsrike verftet Kleven Verft i Ulstein med 400 ansatte konkurs.

Hamre forteller at siden teamet hans kom opp til verftet mandag har de løst mange av utfordringene, men at noen fortsatt gjenstår.

– Vi går fremover uten at jeg kan anslå hvor lang tid det vil ta, understreker Hamre.

Samtidig er han opptatt av å få frem at de har noen utfordringer igjen, og at alt må på plass før en kan si noe om hva de får til.

– Vil trenge hjelp av leverandører og kreditorer for å holde hjulene litt i gang
Advokat Knut Ro: Dette er definisjonen på en konkurs
Dette skjer når et selskap går konkurs.
03:20
Publisert:

Tiden til boet er begrenset

Bostyreren sa tirsdag at de jobbet med flere konkrete «leads», altså mulige løsninger. Torsdag ønsket ikke Hamre å si noe mer konkret rundt dette.

Hamre uttaler at tiden til boet, som han tidligere har sagt, er begrenset, uten at han vil gå nærmere inn på hvor lang tid en snakker om.

Tidligere i uken informerte bostyreren om at boets arbeidskapital er ikke-eksisterende, noe som betyr at de er avhengige av hjelp fra flere parter for å få dette til.

Tirsdag ble de ansatte på et allmøte informert om at de rutinemessig ble sagt opp, men at om de når målet om videre drift vil mange av de få ny jobb, skriver Sunnmørsposten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.