Legemiddelselskapet Navamedic la torsdag frem en oppdatering der det fremgår at selskapets omsetningsvekst ventes å bli høyere enn tidligere kommunisert til markedet.

Aksjen steg betydelig like etter at meldingen kom ved 13.30-tiden, og ble automatisk pauset for handel på Børsen. Da handelen var i gang igjen steg aksjen 11 prosent.

En times tid senere skjøt aksjen ytterligere fart og var på det meste opp 18 prosent til ny all-time high. Ved børsstengning hadde aksjen gått noe tilbake og steg litt over 9,8 prosent.

– Veksten i fjerde kvartal og spesielt i desember har vært sterkere enn ventet. Vi er glade for å se denne utviklingen, og for å kunne gi en oppdatert forventet omsetningsvekst for hele 2021 på rundt 30 prosent, sier administrerende direktør Kathrine Gamborg Andreassen i Navamedic.

Tidligere har selskapet kommunisert en forventet omsetningsvekst på 20 prosent sammenlignet med 2020.

Samtidig opplyser selskapet at det opprettholder et årlig vekstmål på 20 prosent for 2022.

Navamedic-aksjen har steget over 40 prosent hittil i år. Selskapet har en markedsverdi på drøyt 450 millioner kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.