Olaf H. Thommessen slutter som administrerende direktør i SMB Norge skriver organisasjonen i en pressemelding.

– Jeg har hele tiden sagt at det ville ta to stortingsvalg å etablere SMB Norge som en reel politisk aktør. Nå er vi der. Da er mitt prosjekt i SMB Norge sluttført, og det er tid for andre krefter å overta, sier Thommessen i pressemeldingen.

– Bruke tid på start-ups

Thommessen har ledet interesseorganisasjonen i fem år. Under hans ledelse har antall medlemsbedrifter vokst fra 3000 til 5000. Thommessen vil nå benytte sin tid til oppstartsbedrifter.

– Dette har vært en spennende periode av mitt yrkesliv, og jeg er har lagt igjen både sjel og hjerte i denne organisasjonen. Jeg ønsker SMB Norge lykke til videre. Selv planlegger jeg å bruke tid på en håndfull start-ups og prosjekter jeg har tro på og som jeg har vært involvert i en stund. Jeg trives godt i skjæringspunktet mellom «butikk og politikk» og vil fortsette å jobbe der, sier Thommessen i pressemeldingen.

Fått mange nye medlemmer

Ove Bjørn Olsen, styreleder i SMB Norge, mener Thommessen har gjort en formidabel jobb for små og mellomstore bedrifter i hans tid som administrerende direktør:

– I hans periode er organisasjonen blitt fornyet og fått mange nye medlemmer. Samtidig har han maktet å gjøre SMB Norge til en viktig diskusjonspartner for myndigheter og politikere, og en sentral aktør i samfunnsdebatten, sier Olsen i pressemeldingen.

Thommessen vil motta til sammen seks måneders lønn og etterlønn. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.