– Det var knyttet til trafikk, så det var en overbelastning på serveren, sier informasjonsdirektør Geir Harald Aase i Oslo Børs.

I rundt tre kvarter slet Oslo Børs kursoversikter på sine hjemmesider som følge av stor pågang på hjemmesidene. Problemene skal nå være rettet opp, bekrefter både Oslo Børs og underleverandøren Oslo Markets Solutions.

Handelsystemene har vært upåvirket av de tekniske problemene og alle data i handelssystemet har gått ut som det skal, ifølge Aase.

Oslo Børs faller rundt to prosent fredag, og har i løpet av den siste uken falt med i overkant av 12 prosent - og er dermed inne i en klassisk korreksjon.

Etter litt over en time med handel fredag er volumene på Oslo Børs nådd 1,9 milliarder kroner. Til sammenligning var volumet på hele torsdag oppe i 7,2 milliarder kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.