Statssekretær og ivrig hobbyinvestor Paul Chaffey (H) hadde i fjor stor suksess på Oslo Børs etter at hans investering i oljemyggen Questerre føk til værs. Gevinsten var på det meste oppe i mer enn halvannen million kroner, før aksjen siden har falt litt tilbake. 

Nå viser det seg at Chaffey i fjor benyttet anledningen til å selge 50.000 av sine aksjer, og han var ved årsskiftet oppført med 400.000 aksjer i Questerre, ifølge Aksjonærregisteret. 

Chaffey har sittet på sine aksjer i spillselskapet Funcom, en annen aksje som føk til himmels i vinter, men beholdningen på 46.000 aksjer har bare en samlet verdi på om lag 110.000 kroner. 

Statssekretæren reduserte sin beholdning i John Fredriksens tankrederi Frontline fra 20.000 til 3.000, mens han økte innsatsen i solenergiselskapet Rec Silicon fra 300.000 til 400.000 aksjer. (DN)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.