I 2017 steg aksjen 35 prosent og endte året på 175,90 kroner. I tillegg ble det betalt 7,80 kroner i utbytte per aksje. Tross en god start på 2018, tror Pareto det meste av oppgangen kan fordufte i løpet av året, skriver Finansavisen.

Hittil i år er aksjen opp ytterligere 8 prosent og nådde en topp på 191 kroner tirsdag, men skepsisen vokser etter hvert som det nærmer seg kvartalspresentasjon. Pareto opererer med et kursmål på 143 kroner, 25 prosent lavere enn dagens kurs.

I Norge trekkes konkurranse fra Ice, som har sitt eget nett, frem som en utfordring, mens det kommer en ny aktør på banen i Myanmar i løpet av årets første måneder.

«Vi forventer at de starter aggressivt for å få fart og ta markedsandeler, og frykter at konsensus ikke gjenspeiler denne risikoen», står det i analysen.(Vilkår)

Meretes utvalgte: Veldig mye vin for pengene
Ioppa Ghemme 2007. Nord i Piemonte ligger Gemme, en ukjent landsby for nordmenn, men som lager fantastiske viner ved foten av fjellene. Lett og delikat, veldig mye vin for pengene. Perfekt til lette lammeretter.
01:00
Publisert: