Tesla kutter arbeidsstyrken med syv prosent, med et mål om øke produksjonenhastigheten av Model 3 og gjøre flere produksjonstekniske forbedringer i de kommende månedene.

- Et høyere volum og forbedringer av produksjonsdesign er avgjørende for at Tesla skal skal klare å produsere model 3 til 35 000 dollar, og fortsatt være et levedyktig selskap. Det er ingen annen måte, skriver Musk.

Tesla aksjen har foreløpig falt syv prosent etter at nyheten kom.

- Å forsøke å bygge rimelige, rene energiprodukter i en nødvendig mengde krever ekstrem innsats og ubøyelig kreativitet, men å lykkes i vårt oppdrag er viktig for å sikre at fremtiden er god, så vi må gjøre alt vi kan for å fremme årsaken, skriver Musk.

I uttalelsen varsler Musk at overskuddet i fjerde kvartal vil bli lavere enn i tredje kvartal, da Tesla endte med et overskudd på fire prosent.

- Fjerde kvartal indikerer foreløpige resultater at vi fortsatt vil få et overskudd etter GAAP-standarden, men lavere enn tredje kvartal. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her blir den folkelige Tesla Model 3 vist frem for første gang på norsk jord. Én ting vekker bekymring
02:21
Publisert: