For tiende gang på rad nådde S&P 500 og Nasdaq Composite rekordnivåer ved stengetid tirsdag, det har ikke skjedd siden januar 2018, ifølge Marketwatch. Også Dow Jones steg til ny rekord tirsdag. Og oppgangen fortsatt onsdag. Alle nøkkelindeksene endte opp.

Før åpning kom statistikk som viste at bnp i USA steg med 2,1 prosent i tredje kvartal målt i årlig takt, mot det første estimatet på en BNP-vekst på 1,9 prosent. Videre steg ordreinngangen av varige goder i USA med 0,6 prosent i oktober på månedsbasis, mens det var ventet en nedgang på 0,9 prosent.

Blant aksjer i fokus onsdag var Boeing etter rapporter om at flykroppen på en Boeing 777X sprakk under en stresstest i september. The Seattle Times skriver at Boeing har holdt detaljene hemmelig, men avisen har fått tilgang til bilder som viser at omfanget er større enn tidligere rapportert. Boeing-aksjen falt.

Deere & Co har rapportert et justert resultat per aksje på 2,14 dollar i regnskapsmessig fjerde kvartal. På forhånd var det ventet et resultat på 2,13 dollar per aksje, ifølge Refinitiv-konsensus.

Torsdag er det Thanksgiving i USA, noe som betyr at børsene holder stengt.

Slik endte nøkkelindeksene i USA onsdag:

* Dow Jones er opp 0,16 prosent.

* Nasdaq Composite er opp 0,66 prosent.

* S&P 500 er opp 0,42 prosent.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.