Av makrotall kom handelsbalansen i USA inn på minus 52,5 milliarder i september, hvor blant annet importen fra Kina falt til laveste nivå på tre år.

Uber-aksjen falt kraftig tirsdag, til tross for å ha levert et resultat som var bedre enn ventet mandag.

Inntektene steg 30 prosent i forhold til fjorårsperioden, men selskapets bunnlinje var negativ med over ti milliarder kroner.

Selskapet har i det siste investert mye i nye områder, men det er fortsatt bare hovedvirksomheten til Uber - altså sjåførtjenesten - som er lønnsom.

Blant analytikerendringer har Citigroup kuttet kursmålet på McDermott til 1,60 dollar fra tidligere 2,0 dollar. Ferrari har blitt hevet til 162 fra 156 av JP Morgan, mens Beyond Meat stiger bratt etter at Bernstein har satt kursmål 106 dollar per aksje med en outperform-anbefaling.

Politico skrev mandag ettermiddag at Kina krever at USAs president Donald Trump ikke bare lar være å innføre tariffer som er planlagt innført i desember, men også fjerner tariffene som innført i september. President Trump har foreløpig ikke kommentert saken.

Slik endte nøkkelindeksene i USA tirsdag:

* Dow Jones er opp 0,11 prosent til 27.493 poeng.

* Nasdaq Composite er opp 0,02 prosent til 8.435 poeng.

* S&P 500 er ned 0,12 prosent til 3.075 poeng.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.