Det var laber fredagsstemning på de tre toneangivende børsene i USA som alle avsluttet ned.

Amazon og Visa dro børsene ned, skriver CNN Money kort tid etter stengetid.

Bokgigantens aksje falt rundt elleve prosent i førhandel, etter at selskapet torsdag rapporterte om et tap på 126 millioner dollar for andre kvartal. Dette tilsvarer et tap på 27 cent per aksje, som var mer enn ventet fra analytikernes side.

På forhånd ble det anslått at Amazon ville sitte igjen med et tap på 15 cent per aksje.

Investorene har lenge tilgitt netthandelen for den beskjedne profitten de ofte sitter igjen med. Nå gjenstår det å se hvor lenge de klarer å svelge milliontapene.

Amazon-aksjen avsluttet ned 9,65 prosent til 324,01 dollar, mens Visa-aksjen sank 3,58 prosent ned til 214,77 dollar.

Ifølge Bloomberg News har fredagen vært den verste dagen for Dow Jones-indeksen, som sank 0,72 prosent, siden 25. april i år.

 

Tall for ordreinngangen av varige goder i USA viste fredag en oppgang på 0,7 prosent i juni, som var litt høyere enn det markedet ventet, som var en oppgang på 0,5 prosent, ifølge estimater innhentet av Bloomberg News.

- Resultatsesongen har vært god. Den har ikke vært spektakulær, men god, sier forvalter Matthew Beesley til Bloomberg News.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.