Oslo Børs er lite endret tirsdag.

Prisene på oljekontrakter har tirsdag morgen stabilisert seg etter mandagens betydelige nedgang, og ligger på omtrent samme nivå som de gjorde da Oslo Børs stengte mandag.

Statoil-aksjen er svakt ned, og handles til 122,90 kroner.

Hydrogenstasjonselskapet NEL korrigerer kraftig ned etter å ha åpnet opp. Aksjen er ned 5,2 prosent til 4,9 kroner.

Aksjen er opp over 40 prosent seneste seks handelsdager.

På makrokalenderen står amerikanske boligpriser i det S&P Case Schiller-indeksen for oktober offentliggjøres klokken 15.00.

Den amerikanske forbrukertillitsindeksen for desember kommer klokken 16.00. Ukentlige amerikanske oljelagertall offentiggjøres sent tirsdag kveld.

Hovedindeksen er opp 0,1 prosent til 602,8 poeng.

Les også:
Oljeprisene opp etter kraftig fall

Dagens aviser på 1-2-3 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DN Tv: Slik ser du sjelden Barack Obama
Slik ser du sjelden Barack Obama
Ingen fikk selfies, men noen av de skuelystne fikk posere for vanlige bilder sammen med Barack Obama iført caps og solbriller. Den amerikanske presidenten er på ferie på Hawaii og var innom en butikk for å kjøpe seg shave-is sammen med døtrene.
00:32
Publisert: