Tonen er negativ på alle de tre toneangivende indeksene på amerikanske børser onsdag.

Tirsdag falt indeksene betydelig etter at dollar styrket seg markert på spekulasjoner om at en renteøkning fra Federal Reserve vil komme før enn tidligere antatt.

- Gårsdagens fall var et av de største i år, så det at vi ser at indeksene prøver å stabiliseres er ikke overraskende, sier investeringsdirektør Stewart Richardson i RMG Wealth Management til Bloomberg News.

- Aksjekursene har falt de siste dagene delvis på grunn av frykt for høyere renter i fremtiden men også på en økende frykt for at en styrket dollar er i ferd med å ha en innvirkning på inntjeningen til amerikanske selskaper, sier han videre.

Han får støtte av sjefstrateg Michael O'Rourke i Jones Trading som sier til Marketwatch at meglerhuset begynner å tro at mangelen på vedvarende fremgang i de siste månedene er et tegn på at vippepunktet er nært forestående.

- Det som fremdeles ikke er med i overskriftene er hvor alvorlig inntjeningssituasjonen har forverret seg, sier han.

Dersom markedet begynner å innse at inntjeningsveksten vil bli negativ i 2015, kan markedet snu, mener han.

FBR nedjusterer anbefalingen på FMC Technologies til «underperform», ettersom meglerhuset venter at selskapets kunder vil investere mindre i undervanns juletrær og tjenester assosiert med disse.

FMC-aksjen er ned 1,07 prosent like etter åpning onsdag.

 

 

Les også: Kabinansatte i Norwegian vil ha samme garanti som pilotene

Millionær uten en tråd

Hvor gammel tror du at du blir?  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.