Den planlagte børsnoteringen av gjeldsinvesteringsselskapet B2Holding har passert nok et hinder.

Selskapet melder mandag at interessen for emisjonen i forbindelse med noteringen er større enn tilbudet, og dermed overtegnet i det indikerte prisintervallet.

I en separat melding opplyser Oslo Børs å ha vedtatt aksjene i B2Holding til notering.

"Børsdirektøren gis fullmakt til å avgjøre notering på Oslo Børs, samt fastsette første noteringsdag, senest 14. juli 2016", heter det.

Emisjonen er i B2Holding ble overtegnet i det maksimale antallet aksjer, inkludert over-allokering.

Selskapet har tidligere meldt om intensjon om å hente inn 650 millioner kroner ved utstedelse av 48,1-57,8 millioner aksjer til en indikert kurs på 11,25-13,50 kroner.

Selskapet venter notering på Oslo Børs 8. juni under ticker B2H.

ABG Sundal Collier og Arctic Securities AS er globale koordinatorer og Joint Bookrunners i IPOen, og Nordea Markets er Joint bookrunner for emisjonen og noteringen.

B2 Holding AS ble etablert i 2011 og investerer i misligholdte gjeldsporteføljer samt tilbyr gjeldsinndrivingsløsninger og kredittinformasjon.

Styreleder og gründer er John H. Nordbrekken, som tidligere har stått bak kjente inkasso-selskaper som Gothia og Aktiv Kapital, som begge ble solgt med klekkelig gevinst.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Thomas og Harald øker med millioner

- Slår ihjel følelsen om at ting begynner å akselerere

Asia i dag: Avlyser ny krise for verdensøkonomien

Se DNtv:

Djevelens sjefadvokat
Etterretningsoberst Steve Rotkoff skrev kritiske rapporter før invasjonen av Irak i 2003. I dag leder han en skole i US Army hvor offiserer lærer å bli djevelens advokat. Også næringslivet bør bruke metodene, mener han.
03:51
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.