Det melder selskapet tirsdag.

Det var ventet et justert resultat på 1,2 milliarder dollar, ifølge estimater innhentet av Bloomberg News.

Den rapporterte produksjonen i kvartalet, inkludert BPs andel av Rosnefts produksjon, var 3,3 millioner fat oljeekvivalenter per dag.

Rapportert produksjon i andre kvartal ventes å bli lavere enn i første kvartal, noe som reflekterer sesongmessige effekter og vedlikehold.

Utbytte settes til 0,10 dollar for kvartalet.

BP gjentar at de planlegger organiske driftsinvesteringer på 20 milliarder dollar i 2015, mot 22,9 milliarder dollar i 2014.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport tirsdag.

- Vi vil samtidig se på om vi kan dra nytte av eventuelle muligheter som presenteres i miljøet med lavere oljepriser for å ytterligere redusere investeringer eller kostnader, sier konsernsjef Bob Dudley i meldingen.

I forbindelse med rapporten for fjerde kvartal 2014 fremgikk det at selskapet planla organiske driftsinvesteringer på 20,0 milliarder dollar i 2015.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.