Da Anette Skaugen havnet på eldrehjem 2011 hadde Thomas Wassdal vært butler for rederenken i over ti år. Etter innleggelsen oppdaget familien hennes det de mener var mistenkelige disposisjoner av hennes penger, blant annet nattklubbregninger og pengeuttak på merkelige tider av døgnet.

Nå er Wassdal dømt i Oslo tingrett for underslag av hennes midler, og må betale 1,2 millioner kroner til hennes selskap Brynjulf Skaugen as.

- Noenlunde fornøyd
Selskapet krevde i søksmålet mot Wassdal at han skulle betale 3,8 millioner kroner for et leilighetslån i tillegg til en halv million for underslag. Det fikk selskapet ikke medhold i. Wassdal er derfor rimelig fornøyd med dommen.

- Jeg har ikke så mye annet å si enn at jeg tar dommen til etterretning, men er vel sånn noenlunde fornøyd, sier han.

Fått bekreftet underslag
Håvard Sandnes, advokat for Brynjulf Skagen as, er også sånn passe fornøyd med dommen.

- For oss var det viktig å få bekreftet at Wassdal har begått underslag og at han må betale tilbake et betydelig beløp, sier Sandnes.

Han opplyser det ennå ikke er avgjort hvordan de skal forholde seg til saken videre.

Mer om saken:

Sissener tok butler i forsvar

Rederenke saksøker butler for millioner (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.