Fire menn er siktet for å ha forsøkt å svindle til seg millioner gjennom boligsvindel. Mennene skal ha forfalsket et skjøte og blitt registrert som eiere av en bygård i Oslo.

De fire har sittet varetektsfengslet i to måneder siktet for grovt bedrageri. I tillegg er en femte person etterlyst, skriver VG.

De svindelmistenkte skal ha søkt om banklån på til sammen cirka 50 millioner kroner til leiligheter de overhodet ikke eide. Men før de fikk utbetalt millionlånene, ble de avslørt av bankenes egne sikkerhetsfolk.

– Det som er spesielt med denne saken, er at samtlige dokumenter er forfalsket, sier politiadvokat Camilla Sørby ved Seksjons for finans- og miljøkriminalitet i Oslo.

En av de fire varetektsfengslede er en tidligere eiendomsmegler. Han nekter straffskyld, og har begjært seg løslatt, opplyser hans forsvar. De tre andre har samtykket til fengsling.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.