CanArgo-aksjen har nå falt over 60 prosent hittil i år, 15 prosent av fallet skjer fredag etter en lite oppløftende melding fra et allerede presset selskap.

Nå sier selskapet i en melding at de ikke funnet indikasjoner på flyt under testing av Kumisi 1-brønnen i Georgia, mens det bare er en måned siden selskapet meldte om at det var gass der.

Les også: - Endelig gode nyheter

Det ble da sagt at funnet var veldig lovende.

Les også: - Funnet er veldig lovende

Selskapet mener at det trolig er lav krittholdighet i testlaget som er årsaken til manglende flyt. Mens resultatene blir evaluert, vil videre testing bli utført på grunnere lag.

-Testresultatene for det krittholdige intervallet, spesielt karbonatsonen, i Kumisi 1-brønnen har ikke gitt flyt, men vi vil gjøre ytterligere arbeid for å evaluere det gjenstående potensialet til dette store prospektet og avgjøre om syrestimulering kan være effektivt på dette reservoaret eller ikke, sier administrerende direktør Vincent McDonnell i CanArgo i en kommentar.

Nå skal CanArgo teste ytterligere, og vil ha resultater om noen uker.

Vanskelig år
CanArgo har slitt med å vise resultater. I selskapets hittil mest omtalte prosjekt, Manatu 12-brønnen, har problemene stått i kø. I mai var gjelden så stor at det ble spekulert i om selskapet var nær konkurs.

For å betale tilbake gjeld så selskapet seg nødt til å selge unna aksjer i Tethys Petroleum. CanArgo trakk dette salget etter at de hadde funnet gass på Kumisi 1-brønnen.

Les også: CanArgo selger i Tethys og CanArgo trekker nedsalg

Nå spørs det hva CanArgo må gjøre for å betjene gjelden i selskapet, etter de lite oppløftende nyhetene fredag. Det som er sikkert er at CanArgo er årets store taperaksje på børsen.

Følg CanArgo-aksjen her (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.