LG V10 er navnet på en ny flaggskiptelefon fra LG. Telefonen markedsføres som en multimediatelefon med blant annet mulighet for helt manuelle videoopptak på listen over funksjoner.

I tillegg har telefonen to skjermer. Den ene er en vanlig berøringsskjerm mens den andre er en langt mindre skjerm som aldri slår seg av og viser statuser, klokke, varslinger og lignende. Den kan også brukes sammen med hovedskjermen siden den er plassert direkte over denne.

Materialene i dekslene er aluminium og silikon og ifølge LG skal telefonen være svært solid bygget og tåle fall og press.

LG legger svært stor vekt på videoopptak med V10. Man kan filme i opptil 4K oppløsning med helt manuelle innstillinger for full kontroll over motiver. I tillegg støtter telefonen minnekort med inntil 200 GB - eller to millioner Megabyte - for rikelig med lagringskapasitet for video.

På fronten sitter et kamera med to objektiver, ett med 80 graders vinkel og ett med 120 graders vinkel for ulike typer selfies og gruppebilder.

Batteriet er utskiftbart.

Lydentusiaster vil sette pris på at LG har bygget inn en 32-bits DAC i telefonen. Det kan gi bedre lyd enn de fleste telefoner på markedet, men inntil LG forteller hvilken DAC de bruker er det ikke lett å vite nøyaktig hva dette innebærer.

LG V10 kommer i butikkene 20. januar med veiledende pris på 6490 kroner.

Se alle våre CES-nyheter her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.