Det skriver den franske avisen Le Monde.

Satirebladet har vanligvis et opplag på 60.000. Etterspørselen etter onsdagens utgave, den første etter terrorangrepet forrige uke, er imidlertid enorm både i Frankrike og i utlandet.

Flere hundre tusen eksemplarer er kjøpt opp av firmaer og ulike institusjoner. Blant annet har Air France kjøpt 20.000 eksemplarer til sine passasjerer.

Først ble det bestemt å trykke én million eksemplarer, deretter ble det økt til tre millioner. Distributøren MLP bestemte tidligere denne uka å trykke totalt fem millioner eksemplarer, men har igjen økt opplagstallet lørdag.

Distributøren opplyser at det ble solgt 1,9 millioner eksemplarer i løpet av de to første dagene det var i salg. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.