De av seerne som etter debatten fulgte Cheneys oppfordring om å kikke på factcheck.com havnet rett på hjemmesiden til den innbitte Bush-motstanderen og milliardæren George Soros.

– Hvorfor vi ikke må gjenvelge Bush. -President Bush setter oss i fare, skader interessene våre og undergraver amerikanske verdier, er det første som møter leserne.

Det var da Cheney skulle forsvare sin fortid som Halliburton-sjef han kom i skade for å nevne nettstedet. Alle som ville sjekke fakta kunne finne dem på factcheck.com, sa Cheney, og burde sagt factcheck.org.

Nettstedet Cheney ønsket velgerne skulle besøke drives av Annenberg Center ved University of Pennsylvania, og har publisert en artikkel om Cheneys virksomhet i Halliburton.

Men heller ikke der ville nok Cheney funnet helt det han ønsket.

– Cheney har feilaktig antydet at vi motbeviser de beskyldningene Edwards kom med i debatten om det Cheney gjorde som sjef i Halliburton, står det på siden.

– Vi har publisert en artikkel der tidligere fremsatte beskyldninger mot Cheney delvis avvises, men det Edwards sa i debatten hadde han for det meste rett i.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.