Chevron ønsker å selge en stor pakke eiendeler og borerettigheter i skiferomårdet «Collingwood» i den amerikanske delstaten Michigan.

Det skriver Upstream mandag kveld.

Selskapet har satt sammen en pakke med rettigheter, både produserende og letearealer, til mer enn 102.000 brutto acres, om lag 63.000 acres netto, som omfatter arealer i fylkene Antrim, Kalkaska, Otsego og Charlevoix.

En talsperson for selskapet bekrefter overfor Upstream at Chevron er på utkikk etter en kjøper til pakken.

- Chevron startet nylig markedsføringsprosessen for en del av sine Michigan-eiendeler, herunder dets Collingwood-Utica rettigheter, totalt om lag 65.000 acres netto, sier talspersonen til Upstream.

Chevrons talsperson ville ikke bekrefte at eiendelene omfatter hele Chevrons Michigan posisjon, men basert på tilgjengelige tall, vil det synes å omfatte brorparten, om ikke hele, skriver avisen.

 

Les også: Rekordresultat for Norsk Hydro

- Det er massevis av olje i markedet, punktum

Asia i dag: Apple midt i kinesisk storm

 

Se også:

Tren deg sterk på fem minutter:

Tren deg sterk på fem minutter
Sjekk kjendistrenerens effektive treningsprogram.
05:16
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.