Den felles uttalelsen kom samme dag som president Juan Manuel Santos ble tildelt fredsprisen. Der heter det at både regjeringen og FARC vil fortsette å lytte til avtalens motstandere og diskutere endringer som kan «gi garantier til alle».

Etter at den framforhandlede avtalen ble forkastet med et knapt flertall i folkeavstemningen sist helg, slo Santos fast at regjeringen ville fortsette våpenhvilen og at arbeidet for fred skal fortsette.

Også FARC-leder Timoleon «Timochenko» Jimenez har sagt at han ønsker at fredsprosessen skal fortsette. Han har også åpnet opp for en reforhandling av avtalen slik at et flertall av det colombianske folket kan godta den. (©NTB)

Alt om statsbudsjettet 2017

Følg markedene med DN Investor

Hør podkast spesial: Vi gir deg hovedtrekkene, vinnerne og tapere, reaksjoner og stridstemaene i budsjettforhandlingene.

 

Hør DN-podcast om granskningsindustrien: Slik granskes de store norske selskapene. En av landets mest erfarne granskere Jan Fougner forteller.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss en mail på mre@dn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Nina Jensen: – Statsbudsjettet er en gavepakke til bilistene.
Nina Jensen er kritisk til statsbudsjettet som hun mener mangler et grønt skifte.
01:33
Publisert:

Sjekk den nye, spreke suven fra BMW
BMW fyller x-rekken med ny modell.
00:55
Publisert: