Cxense har inngått avtale om å kjøpe medievirksomheten til Ramp Holdings for ti millioner dollar, hvorav 4,5 millioner betales i kontanter og 5,5 millioner i Cxense-aksjer. Det opplyses i en melding mandag.

Transaksjonsverdien vil kunne justeres som følge av to «earn-out»-betalinger i Cxense-aksjer henholdsvis tolv og 24 måneder etter transaksjonsdatoen, betinget på omsetningsvekst.

Cxense opplyser at gjennomføring av kjøpet er betinget av godkjennelser av en ekstraordinær generalforsamling, som vil holdes rundt den 12. oktober 2015.

Ramp leverer neste-generasjons SaaS-videoløsninger (software-as-a-service), og har kunder som ABCNews, Fox Sports, Meredith Digital og Comcast.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.