Fra McDonald's til økologisk hurtigmat

Tekst

Kjendiskokker vil erstatte pommes frites med ristet rosenkål.

En gjeng av tidligere McDonald’s-toppsjefer har slått kreftene sammen for å revolusjonere amerikansk hurtigmat – og den økologiske matindustrien i samme slengen.


Lyfe skal være løsningen – et akronym for Love Your Food Everyday.

Ambisjonen er å åpne hundrevis av utsalgssteder i USA på bare fem år. Visjonen til Lyfe er en meny med kjøtt fra gressfôrede kuer, fostret på humant vis og minimalt med melkeprodukter. Det vil heller ikke være noe smør, krem, hvitt sukker, hvitt mel, genmodifisert mat, transfett eller tilsetningsstoffer.

Kjendiskokkene til Oprah Winfrey – Art Smith og Tal Ronnen – har vært med på å utforme menyen, og håpet er at ristet rosenkål skal erstatte pommes frites.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

(Foto: Lyfe Kitchen.)

(Foto: Lyfe Kitchen.)