– Kle deg for deg selv, ikke for andre

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Om noen av de 50.000 Instagram-følgerne synes stilen hennes blir for mye av det gode, er ikke så viktig for Annabel Rosendahl.

– Jeg var ekstremt privilegert som fikk omgi meg med så fantastisk vakre ting innenfor det nyeste av mote hver bidige dag. Men jeg var jo gift med jobben, sier Annabel Rosendahl (27).

Etter seks år som innkjøpssjef for Høyer Luxury takket hun for seg tidligere i år. Dermed lukket hun også et innholdsrikt kapittel i livet, et kapittel som innebar 90 reisedøgn i året, overnattinger på luksushoteller verden rundt og stadige kinnkyss av den internasjonale moteeliten.

Fakta: Annabel Rosendahl

Instagram-profil

Stiltips: – Kle deg for deg selv, ikke for andre

instagram.com/annabelrosendahl

Men ved siden av det krevende ekteskapet med jobben har hun hele tiden hatt en elsker, influencer-rollen – hun har vel 50.000 følgere på Instagram – som hun nå vil vie seg til på fulltid.

– Gjennom livet har jeg gått fra å være interessert i mote til å bli litt mer nerdete på det. Og stadig mer selvsikker. Jeg føler meg 100 prosent som meg selv i farger og mønstre, gjerne mange ulike typer sammen. Det er ikke noe som heter at rosa ikke passer med rødt i min verden.

Enten hun kler seg i yndlingsmønsteret leopard eller lag på lag med ulike blomster, handler Rosendahls stil i bunn og grunn om en spontan tilnærming til tilværelsen. Her har hun på seg bluse fra Kooples, skjørt fra Re/Done, sko fra Saint Laurent og topp fra Isabel Marant Étoile.

– Jeg er en type som bare gjør ting, og heller er litt etterpåklok. Så det kan helt sikkert hende at en del tenker at stilen min er litt too much, men det er ikke så viktig. Det viktigste er jo at klærne gjør meg glad.

* (Vilkår)