Styling: Sunniva Hartgen / Hår: Andrés Kløvstad / Makeup: Linda Wickmann

Styling: Sunniva Hartgen / Hår: Andrés Kløvstad / Makeup: Linda Wickmann

Gjør som trærne: Kle deg i oransje

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Denne fargen er den nye svart.

I disse dager vinker mangt et oransje blad adjø til grenene. Fargen, som står med én fot i rødt og én i gult, har ulike konnotasjoner, men sterkest er kanskje koblingen til høsten – til gresskar og endringer i naturen.

Fakta: Høstens trender no. 7: Oransje

Genser: H&M Studio

Bukse: H&M Studio

Skjerf: FWSS

Sko: F5 Collections

Denne høsten har da også motedesignerne valgt å la fargen prege plaggene de har kreert. Oransje er å finne i kolleksjonene hos både Dior Homme, Prada, Givenchy, Gosha Rubchinskiy og Ports 1961.

Fargen er ikke bare å finne i små detaljer og tilbehør, de fleste av de store motehusene mener nemlig at tiden er moden for å la ytterplaggene, enten det er boblejakker eller frakker, skrike appelsin.

Om det føles som å hoppe fra tieren å ikle seg noe sånt, har Dior et alternativ: en høyhalset genser i oransje. Eller for den enda mer beskjedne: et enkelt, oransje skjerf.(Vilkår)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.