Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

MATHISTORIE. Jødisk mat summerer også opp årtusener med jødisk historie. Foto: Cookbook Book, edited by Florian Böhm and Annahita Kamali, Phaidon 2014
MOMOFUKU. Nøktern innpakning på det skrevne produktet fra en av verdens mest innovative kjøkkensjefer, David Chang. Foto: Cookbook Book, edited by Florian Böhm and Annahita Kamali, Phaidon 2014
DANSK ELEGANSE. Noma velger en estetikk som nesten er selvutslettende. Her er det maten som står i sentrum! Foto: Cookbook Book, edited by Florian Böhm and Annahita Kamali, Phaidon 2014
KOKKESTJERNE. Ingen tvil om at mannen er like viktig som maten når Marco Pierre Wright skrur opp temperaturen på kokeplatene. Foto: Cookbook Book, edited by Florian Böhm and Annahita Kamali, Phaidon 2014
RETT PÅ SAK. Stramt, konservativt og konsist når det er selve teknikken i bestemt form som skal viderebringes. Foto: Cookbook Book, edited by Florian Böhm and Annahita Kamali, Phaidon 2014

Oppskriftemålet

Videoer fra D2