Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

SATSER LIVE. Gabrielle har som mål å bli en liveartist i verdensklasse, men oslopublikumet er ikke alltid like lett å lokke. I november spilte hun for et halvfullt Rockefeller. – Rockefeller er ikke målestokken her. Vi gjør utsolgte konserter utenfor Ring 3 og innser at nisjeartister lettere selger ut i storbyene. Vi spiller på Rockefeller, fordi vi vet at vi også hører til foran en storbycrowd, og er fullt overbevist om at man selv velger hva man kan oppnå, sier hun. STYLING: Michael Nybåten / Stylemanagement. HÅR: Lars Eriksen Eitran / Adam og Eva. SMINKE: Tomas Erdis / Stylemanagement. FOTOASSISTENT: Katrine Gade.
SATSER LIVE. Gabrielle har som mål å bli en liveartist i verdensklasse, men oslopublikumet er ikke alltid like lett å lokke. I november spilte hun for et halvfullt Rockefeller. – Rockefeller er ikke målestokken her. Vi gjør utsolgte konserter utenfor Ring 3 og innser at nisjeartister lettere selger ut i storbyene. Vi spiller på Rockefeller, fordi vi vet at vi også hører til foran en storbycrowd, og er fullt overbevist om at man selv velger hva man kan oppnå, sier hun. STYLING: Michael Nybåten / Stylemanagement. HÅR: Lars Eriksen Eitran / Adam og Eva. SMINKE: Tomas Erdis / Stylemanagement. FOTOASSISTENT: Katrine Gade. les mer

Popengelen Gabrielle

Videoer fra D2