«Grønlands store sønn» vender tilbake

Tekst

Vil du få varsel hver gang Øyvind Holen publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Oslo

R&b-håpet Arshad Maimouni har ikke lagt opp – han måtte bare rive seg løs og starte på nytt.

Ny sang. Arshad Maimouni er tilbake med «Tilbake til meg», forkledd som en sang om en dame. – Egentlig handler den om folk som ikke klarer å ta deg for den du er, og heller satser på det de oppfatter som potensialet ditt, forklarer Maimouni. Foto: Jimmy Linus

R&b-håpet Arshad Maimouni har ikke lagt opp – han måtte bare rive seg løs og starte på nytt.

– Jeg måtte rive meg løs og starte på nytt, og lovte meg selv at når jeg skulle starte igjen, så skulle det skje på mitt vis – ikke noen andres, forteller Arshad Maimouni (24).

Han var raphåpet fra Grønland som vant Rapvalg med Grünerløkka-rapperen Kaveh i 2009. Da han høsten 2013 sang på singelen «Definere meg», ble han utropt til Norges norskspråklige r&b-håp. Men etter minialbumet «Verdier» (2015) ble det så stille at mange trodde han hadde lagt opp. Nå er han tilbake med nytt management, ny selvsikkerhet og et brudd med våpenbroren Kaveh.

Fakta: Arshad Maimouni

R&b-artist fra Grønland i Oslo, født i 1993.

Har gitt ut minialbumene «Verdier» (2015) og «Friminuttet» (2015, med Kaveh).

Gir ut singelen «Tilbake til meg» fredag 8. september.

facebook.com/ArshadMaimouniMusikk

– Vi har for mye historikk sammen til at jeg kan si noe vondt om ham, jeg ønsker og unner ham bare det beste. Det var mange personlige faktorer som spilte inn, samt en musikkbransje som ikke er så enkel. Mye har skjedd som ikke er så hyggelig.