Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Kulturlandskapsarkitektur. Det nye huset underordner seg både det gamle våningshuset på høyden og de høyreiste trærne som fyller luftrommet over beitemarkene.

Kulturlandskapsarkitektur. Det nye huset underordner seg både det gamle våningshuset på høyden og de høyreiste trærne som fyller luftrommet over beitemarkene.

– Tanken er at huset skal bli enda mer usynlig

Tekst

Vil du få varsel hver gang Niklas Hart publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Betonghuset, tegnet av Christian Austbø Dahle, er et oppsiktsvekkende stykke arkitektur. Men først må du få øye på det.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner