Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Et naturlig valg. At Jannike Holm og Remy Nordvik valgte denne plassen er ingen tilfeldighet. Familien hans er fra Fosen, og moren er fra Stokkøya. – Området er i spennende utvikling med kreative, nytenkende mennesker, sterk interesse for mat og tilgang til fantastiske råvarer, sier Jannike Holm.

Et naturlig valg. At Jannike Holm og Remy Nordvik valgte denne plassen er ingen tilfeldighet. Familien hans er fra Fosen, og moren er fra Stokkøya. – Området er i spennende utvikling med kreative, nytenkende mennesker, sterk interesse for mat og tilgang til fantastiske råvarer, sier Jannike Holm.

Dette «naustet» har eget champagnerom

Tekst

Vil du få varsel hver gang Line Blikstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Planen var å restaurere det råteskadede naustet på Stokkøya. Resultatet ble et luksuriøst sjøhus med eget champagnerom.

– Ideen er kanskje litt unorsk – et komplekst sted som tilbyr både mat og opplevelser, sier arkitekt Ørjan Nyheim (36) i Fur arkitekter om Naustet på Stokkøya.

Det hele startet i 2015, da Remy Nordvik (48) og Jannike Holm (46), med bakgrunn fra restaurant- og motebransjen, kom med ideen å etablere et matstudio, et luksuriøst sjøhus, i havgapet på trøndelagskysten.