Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Kan en CO2-støvsuger redde verden?

Tekst

Vil du få varsel hver gang Ingrid Røise Kielland publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Oslo

Skal klimagassutslippene reverseres, kan fantasifulle metoder være løsningen, mener fysikkforsker og forfatter Anja Røyne.

Hastesak. Forsker Anja Røyne hadde ikke helt tatt innover seg at hvor «utrolig mye» det haster å få ned klimautslippene – før hun selv skrev en bok om løsninger på klimaproblemene.  Her er Røyne på Fysisk institutt på Blindern i Oslo, der hun arbeider.

Hastesak. Forsker Anja Røyne hadde ikke helt tatt innover seg at hvor «utrolig mye» det haster å få ned klimautslippene – før hun selv skrev en bok om løsninger på klimaproblemene. Her er Røyne på Fysisk institutt på Blindern i Oslo, der hun arbeider.

Dine data på DN

DN er en del av NHST Media Group AS, som nå er ansvarlig for håndtering av dine data på DN. Vi bruker informasjonskapsler og dine opplysninger for å gi deg en sikker og god brukeropplevelse. Vi analyserer bruk for å kunne forbedre NHSTs tjenester, og for å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner