Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Naturdagbok

Tekst

Vil du få varsel hver gang Dorthe Smeby publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Engelsk-norsk bokprosjekt skal vekke leserens egen kreativitet.

«Nature Journal» er et samarbeidsprosjekt mellom den engelske tekstilkunstneren og tegneren Zoë Burt og den norske fotografen Marianne Wie. Boken består av oppskrifter og inspirasjon for naturbaserte prosjekter – fra enkel blomstertrykkteknikk til mer avanserte fotografiprosesser. I forbindelse med hvert kapittel er det satt av blanke ark for eierens egne notater og skisser.

– Med «Nature Journal» inviterer vi til utvikling og vekkelse av egen kreativitet, og vil inspirere til å utføre prosjekter i naturen alene eller sammen med venner og familie, sier Marianne Wie.

«Nature Journal» selges på Naturhistorisk museum i Oslo, samt på Victoria & Albert Museum i London i forbindelse med utstillingen «Fashioned from Nature» som åpne 21. april.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.