Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

København-galleri åpner overnattingssted

Tekst

Vil du få varsel hver gang Line Blikstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Du kan kjøpe med deg interiøret hjem.

– Jeg har lenge drømt om å ta ideen bak The Apartment til et mer intimt nivå, derfor var det riktig å lage et personlig overnattingskonsept, sier Tina Seidenfaden Busck.

I 2011 åpnet hun designgalleriet The Apartment i København, der møbler, moderne kunst og design blir vist frem i en leilighet som ser ut som et hjem. Nå åpner The Apartment også et overnattingssted, i en leilighet i Christianshavn-området.

Fakta: The Apartment

Designgalleri i København.

Åpnet i 2011 av Tina Seidenfaden Busck.

Tilbyr nå også overnatting.

theapartment.dk

– Jeg har brukt de siste ti årene på å samle på fantastisk kunst og design fra mennesker vi har jobbet med, og har hele tiden hatt dette prosjektet i bakhodet, sier Seidenfaden Busck.

Leiligheten består av stue, kjøkken, to soverom, bibliotek og bad, og Tina Seidenfaden Buscks private kunstsamling henger side om side med nøye utvalgte gjenstander.

Tanken er at det skal føles som å komme hjem – bortsett fra at du kan kjøpe med deg alt fra lamper til møbler når du reiser derfra.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.