Disse møblene er mer enn én ting

Tekst

Vil du få varsel hver gang Dorthe Smeby publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Alt kan ikke brukes til alt, men disse kan brukes til mye.

Plant Box.

Plant Box.

Plant Box

Hvem: Ferm Living
Hva: Bord med flere muligheter
fermliving.com

Plant Box er bord, en oppbevaringsenhet og planteholder i ett og samme møbel, bestående av en boks med lokk på et pulverlakkert stålunderstell. Modulen kan på denne måten brukes på ulike måter; med lokk fungerer den som bord og gjør det mulig å gjemme unna alt man måtte ha av sjenerende hverdagsrot. Uten lokk er Plant Box perfekt for oppbevaring av grønne vekster, og blir som en moderne pidestall for favorittplantene.

Two Halves Mirror.

Two Halves Mirror.

Two Halves Mirror

Hvem: Mario Tsai for Grado
Hva: Speilhylle
mariotsai.studio

Two Halves Mirror er designet av Mario Tsai for Grado, og ser mer ut som en dekorativ vegginstallasjon enn et brukervennlig objekt. Satt sammen av et rundt speil i en stålramme som også er en hylle, har Two Halves Mirror mange funksjoner – eksempelvis i gangen til skjerf og paraplyer, eller til håndklær og kroppsprodukter på badet. Hyllens form og fasong sørger for en ekstra dimensjon ettersom lyset forandres i løpet av en dag, og gir veggen et skyggespill i konstant endring.

Rampa. Foto: A. & P.G. Castiglioni

Rampa. Foto: A. & P.G. Castiglioni

Rampa

Hvem: A. & P.G. Castiglioni
Hva: Multimøbel på hjul
karakter-copenhagen.com

Rampa ble designet av A. & P.G. Castiglioni i 1965, inspirert av tradisjonelle blomsterboder som finnes på lokale italienske markeder. Møbelet er nå satt i produksjon igjen av Karakter Copenhagen, og kan brukes på et utall måter. På den ene siden fungerer Rampas fire trappetrinn som åpne hyller. På motsatt side er det laget rom til fire hyller, en lem som kan klappes ut til et hendig bord pluss seks små skuffer. Hjulene gjør møbelet enkelt å flytte rundt, og kan derfor også benyttes som funksjonell romdeler.

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner