Utvalgt - Relansert

Utvalgt - Relansert

Disse møblene kan du sette sammen som du vil

Tekst

Vil du få varsel hver gang Dorthe Smeby publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Tre nye modulmøbler du kan trikse og mikse med.

Sum

Hvem: Normann Copenhagen

Hva: Variabel sofa

normann-copenhagen.com

Modulærsofaen Sum er designet av Simon Legald for Normann Copenhagen, og består av syv deler som alle passer sammen. Sofaen har romslig sittedybde og god plass til å rette ut bena, og er designet slik at den også kan plasseres midt i rommet. Åtte ulike farger og finisher i både skinn og tekstil gir et utall kombinasjonsmuligheter.

Utvalgt - Relansert

Utvalgt - Relansert

Climb Shelf

Hvem: Munk Collective

Hva: Funksjonelt hyllesystem

munkcollective.com

Climb Shelf er designet av Hans Peter Munk i København-baserte Munk Collective, som ønsket et enkelt hyllesystem med mange kombinasjonsmuligheter. Climb Shelf består av to deler, og kan monteres på veggen eller stå fritt på gulvet som romdeler. Spor i hyllerammen gjør det enkelt å feste ulike hyllemoduler i hverandre, og kan i tillegg brukes som uttak for ledninger fra stereoanlegg, lamper og lignende.

Arkad

Hvem: Note Design Studio

Hva: Fargerike puffer

notedesignstudio.se

Arkad er en familie puffer designet av svenske Note Design Studio for Zilio Aldo, med former inspirert av arkitektur og arkitektoniske dekorelementer, og som, sett i tverrsnitt, kan minne om en langstrakt arkade. Puffene finnes i fire ulike deler, og kan brukes alene eller settes sammen til et større møbel. Hver for seg har delene også ulike funksjoner, enten man velger å bruke dem som sofa, ekstra sittemøbel, dagseng eller bord.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Utvalgt - Relansert

Utvalgt - Relansert

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner