Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Her er årets beste bilder fra D2

Tekst
Foto

D2s visuelle avdeling har valgt ut de beste bildene fra 2016.

2016 går mot slutten. I løpet av året har D2s fotografer fortalt mange visuelle historier.

Fotograf Sigurd Fandango trasket fra Grønlandsleiret i Oslo til Jotunheimen. Han dro både til Sjusjøen og Dubai for å vise hvordan friluftslivet flyttes innendørs. I USA fulgte han trenden med cannabis som inntar gourmetkjøkkenet. Og nå i desember besøkte han Julenissens litt stusselige hjemby Rovaniemi.

Jimmy Linus har vist frem Chicagos storslagne arkitektur, og Österlens like storslagne natur. Han har fotografert det D2 spådde som høstens heteste navn. Fra Island fortalte han bakhistorien til fotball-EMs store sensasjonslag. Og her hjemme møtte han det norske kunstlivets grand dames.

D2 har også intervjuet noen av musikkårets største navn, som Karpe Diem, Aurora Aksnes og Astrid S.

I videoen over kan du se det D2s fotoavdeling mener er noen av årets beste bilder.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner