Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Blanke flater er trendy i høst

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Men styr unna sølvfargede hotpants.

Perlemoren på innsiden av en musling, arvesølvet, tømmerhuggeren av blikk i filmen «Trollmannen fra Oz». I høst hentes det blanke og metalliske inn i motebildet.

Trår man feil, kan det lett minne om kostymene musikkgrupper som Aqua eller Spice Girls hadde på seg i futuristiske musikkvideoer på 1990-tallet. Styr derfor unna alt som er på hils med sølvfargede hotpants. Dersom man ønsker å tilnærme seg denne trenden, er «tildekket» et nøkkelord.

Fakta: No 2 – Blanke flater

KJOLE: Ganni / YME Universe
GENSER: Toteme / YME Universe
BUKSE: Zara
SKO: Vegabond
ØRERINGER: Maanesten

Blant merkene som har latt seg fengsle av skinnende ting i høst, finner man fremadstormende Marques Almeida, i tillegg til store etablerte motehus som Prada, Christian Dior, Chanel, Fendi og Calvin Klein.

De virkelig vågale kan la seg inspirere av sistnevnte, som ser ut til å mene at hele antrekk i aluminiumsfolie er en glimrende idé for folk flest. Men trenden kan også møtes på mer subtilt vis: en fotsid og mørk ullkjole med burgunder lakk-trenchcoat over, for eksempel. Eller, som her, en langermet og lett skimrende omslagskjole med en kremfarget høyhalset genser og sølvfargede, knapt synlige bukser under.


Styling: Sunniva Hartgen-Sverdrup (Pudder Agency) / Hår: Pål Berdahl (Style Management) / Makeup: Marthe Hesvik Norheim (Style Management) / Modell: Selma (Heartbreak Management)

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.