Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Michelin-mat. Andelever og -bryst speket i kaffe og einer, deretter tørrmodnet, fra oslorestauranten Kontrast. Utstillingens eget oppslagsverk beskriver Kontrast som en av restaurantene som har vært mest lojale mot idealene i «Manifest for et nytt nordisk kjøkken».

Michelin-mat. Andelever og -bryst speket i kaffe og einer, deretter tørrmodnet, fra oslorestauranten Kontrast. Utstillingens eget oppslagsverk beskriver Kontrast som en av restaurantene som har vært mest lojale mot idealene i «Manifest for et nytt nordisk kjøkken».

Det nynordiske kjøkkenet får egen utstilling på Nasjonalmuseet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Anna Skavlan publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Museet gir ut en håndbok som dekker nøkkelbegrepene – fra Noma til bro-dining.