– Vi håper at folk tenker vi er et «power couple»

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Kjæresteparet Pernille Nadine og Paavo Rafael deler seng, garderobe og arbeidsplass.

– Inntil– Inntil for ganske få år siden ønsket jeg bare å være en i mengden. Men så ble jeg selvsikker, og begynte å kle meg mer som jeg føler meg på innsiden. Det sammenfalt med at jeg traff Pernille, forteller Paavo Rafael (26).

Da de to møttes i 2011, ble de både kjærester og samboere i løpet av én uke, og har siden vært en uadskillelig duo som har kalt både London, Bali og Oslo hjem.

– Vi byttelåner klær hele tiden. Jeg går nøytralt kledd, men har ofte på øredobber, noe fra Pernilles garderobe, eller en gang i mellom en rosa kåpe. Det handler ikke om noe sterkt behov for å se ut som den mest gærne i rommet, men jeg er ikke redd for å være det, heller.

I fjor sommer sørget de for at enda flere av døgnets 24 timer skulle bli brukt sammen, da de startet klesmerket Søster Studio. Visjonen som ligger bak handler om bærekraft, noe Nadine har vært opptatt av lenge. Alt er produsert i London eller Oslo, av gode materialer.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

– Vi har veldig få plagg i garderoben. Jeg tenker man blir bedre kjent med seg selv ved at man må finne stadig nye måter å bruke de på. Det er jo lett å gå og kjøpe fine nye ting hele tiden. Vi vil heller gjøre en innsats og spare miljøet, sier Pernille Nadine (24).

Alt de har på seg her, er enten vintage eller second hand, med unntak av bh-en til Nadine fra Søster Studio, t-skjorten til Rafael fra Cos, og hans øredobb, som de har laget sammen.

– Vi håper at folk tenker vi er et power couple, konkluderer en lattermild Nadine.

– Og at vi ser komfortable ut i oss selv, legger Rafael til.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner