Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Dress deg opp

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

De største designerne vil at du skal se bossy ut i høst.

Styling: Sunniva Hartgen / Hår: Andrés Kløvstad / Makeup: Linda Wickmann

Styling: Sunniva Hartgen / Hår: Andrés Kløvstad / Makeup: Linda Wickmann

Om Krystle og Alexis i tv-serien «Dynastiet» ikledd knallfargede og kantete 80-tallsdrakter popper opp i hodet ditt når du tenker på power suits, så fortvil ikke. For selv om den feminine dressen har fått en ny vår, skal det på ingen måte se ut som om du skal på 80-tallsfest. Den moderne vrien fra årets moteuker er nemlig langt mer nedtonet.

Fakta: Høstens trender No. 5: Power suits

Dressjakke: Dior

Skjørt: Dior

Genser: H&M Studio

Skjerf: By Malene Birger

Sko: H&M

En rekke av de største designerne har sett tilbake til 40-tallet og bølgen av kvinner som da beveget seg ut i arbeidslivet, og dermed måtte følge den maskuline kleskoden på arbeidsplassen. Balenciaga, Jason Wu, Calvin Klein, Alexander Wang og Oscar de la Renta vil alle at du skal se bossy ut i høst, i ordets beste betydning.(Vilkår)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.