I denne klesbutikken kan du spille Playstation

Tekst

Vil du få varsel hver gang Regine Stokstad publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Og henge med folk du ser opp til.

Bedre kjent som. Gjengen bak Homesick er Theodor Sigurdsson Kvikne (fra venstre), Nicolas Pablo Rivera Muñoz (bedre kjent som Boy Pablo), manager Benjamin Matthiesen (bedre kjent som Fabio Enzo) og Per Áki Sigurdsson Kvikne (bedre kjent som artisten Kjartan Lauritzen).

Bedre kjent som. Gjengen bak Homesick er Theodor Sigurdsson Kvikne (fra venstre), Nicolas Pablo Rivera Muñoz (bedre kjent som Boy Pablo), manager Benjamin Matthiesen (bedre kjent som Fabio Enzo) og Per Áki Sigurdsson Kvikne (bedre kjent som artisten Kjartan Lauritzen).

I slutten av mai åpnet en klesbutikk – eller skal man kalle det en hangout? – i Bergen sentrum med navnet Homesick.

Gjengen bak er Per Áki Sigurdsson Kvikne (25), bedre kjent som artisten Kjartan Lauritzen, hans bror og manager Theodor Sigurdsson Kvikne (33), Nicolas Pablo Rivera Muñoz (21) – bedre kjent som den internasjonale artisten Boy Pablo – og manager Fabio Enzo (22), hvis egentlige navn er Benjamin Matthiesen.

Fakta: Homesick

Nyåpnet konseptbutikk i Bergen

@homesickbergen

– De siste årene har vært kaotiske for hele gjengen. Noen ganger får man litt hjemlengsel til byen sin. Vi har savnet et «hjem» i sentrum hvor vi kan tilbringe tid med folk vi er glade i, skriver Fabio Enzo i en epost til D2.

Fra Los Angeles til Bergen

Ideen til konseptbutikken fikk de da de gikk i butikker i Los Angeles, i november i fjor. Butikker som håndplukker klær fra merker eierne selv ønsker å vise støtte til, slo gnister i gjengen.

Homesick kjøper hovedsakelig inn lokale merker av unge entreprenører som ikke er tilgjengelig fysisk i butikk andre steder, men som de synes fortjener hylleplass.

I tillegg har de en egen linje med redesign – gamle klær som er blitt sydd om og gitt nytt liv.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

Preike litt

Enzo har tenkt at butikkene i Bergen ofte er sterile og «litt kjedelige». Med Homesick ønsker de at folk skal komme innom lokalet, «spille litt Playstation, preike dritt, dra inspirasjon fra hverandre og kose seg».

– Det er nok av barer å henge på. Noen ganger trenger man en annen setting. Spesielt de yngre i miljøet, som ikke går ut på byen ennå, fortjener et sted å henge med folk å se opp til.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner