Bushdagene

Tekst
UT AV BOBLEN. Kate Bush fotografert i 1982. Samme år spurte VG hvorfor hun turnerte så lite. – Først og fremst fordi jeg ikke liker det noe særlig. Men jeg vet at fansen gjerne vil se og høre meg på scenen, og jeg håper det kan bli en turné i England i høst. Jeg føler at det også er vanskelig å overføre mye av de musikalske stemningene fra plate til scenen, og på scenen bør resultatet være så bra som overhodet mulig, svarte hun. 
           <br>
           Foto: Anton Corbijn/Contour/Getty Images

UT AV BOBLEN. Kate Bush fotografert i 1982. Samme år spurte VG hvorfor hun turnerte så lite. – Først og fremst fordi jeg ikke liker det noe særlig. Men jeg vet at fansen gjerne vil se og høre meg på scenen, og jeg håper det kan bli en turné i England i høst. Jeg føler at det også er vanskelig å overføre mye av de musikalske stemningene fra plate til scenen, og på scenen bør resultatet være så bra som overhodet mulig, svarte hun. Foto: Anton Corbijn/Contour/Getty Images

Kate Bush solgte ut høstens 22 konserter på 15 minutter. Her er historien om hennes første og siste turné i 1979, og hvordan hun ble en av Storbritannias største artister.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk