Popengelen Gabrielle

Tekst
SATSER LIVE. Gabrielle har som mål å bli en liveartist i verdensklasse, men oslopublikumet er ikke alltid like lett å lokke. I november spilte hun for et halvfullt Rockefeller. – Rockefeller er ikke målestokken her. Vi gjør utsolgte konserter utenfor Ring 3 og innser at nisjeartister lettere selger ut i storbyene. Vi spiller på Rockefeller, fordi vi vet at vi også hører til foran en storbycrowd, og er fullt overbevist om at man selv velger hva man kan oppnå, sier hun. <font color="#b9b1b1">STYLING: Michael Nybåten / Stylemanagement. HÅR: Lars Eriksen Eitran / Adam og Eva. SMINKE: Tomas Erdis / Stylemanagement. FOTOASSISTENT: Katrine Gade.</font>

SATSER LIVE. Gabrielle har som mål å bli en liveartist i verdensklasse, men oslopublikumet er ikke alltid like lett å lokke. I november spilte hun for et halvfullt Rockefeller. – Rockefeller er ikke målestokken her. Vi gjør utsolgte konserter utenfor Ring 3 og innser at nisjeartister lettere selger ut i storbyene. Vi spiller på Rockefeller, fordi vi vet at vi også hører til foran en storbycrowd, og er fullt overbevist om at man selv velger hva man kan oppnå, sier hun. STYLING: Michael Nybåten / Stylemanagement. HÅR: Lars Eriksen Eitran / Adam og Eva. SMINKE: Tomas Erdis / Stylemanagement. FOTOASSISTENT: Katrine Gade.

Turnéaktuelle Gabrielle skyr intimitetstyranniet. Isteden topper hun hitlistene med sitt privatliv.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk