Låtenes herre

Tekst
LÅTKULTUR. – Genrer er ikke så viktige i dag som tidligere, og min generasjon kjøper knapt album lengre. Sjekker du telefonen til en 14-åring, finner du ingen album blant musikken, men én låt fra Adele, én fra Coldplay, én fra One Direction og én fra B.O.B. Det er en låtkultur nå. 
             
             Foto: Christie Goodwin / Warner Music

LÅTKULTUR. – Genrer er ikke så viktige i dag som tidligere, og min generasjon kjøper knapt album lengre. Sjekker du telefonen til en 14-åring, finner du ingen album blant musikken, men én låt fra Adele, én fra Coldplay, én fra One Direction og én fra B.O.B. Det er en låtkultur nå. Foto: Christie Goodwin / Warner Music

Ed Sheeran har samarbeidet med alt fra boyband og gangstarappere til countrypopprinsesser og hollywoodregissører. – Det finnes knapt genregrenser lenger, bare sanger, sier han.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner