Låtenes herre

Tekst
LÅTKULTUR. – Genrer er ikke så viktige i dag som tidligere, og min generasjon kjøper knapt album lengre. Sjekker du telefonen til en 14-åring, finner du ingen album blant musikken, men én låt fra Adele, én fra Coldplay, én fra One Direction og én fra B.O.B. Det er en låtkultur nå. 
           <BR>
           Foto: Christie Goodwin / Warner Music

LÅTKULTUR. – Genrer er ikke så viktige i dag som tidligere, og min generasjon kjøper knapt album lengre. Sjekker du telefonen til en 14-åring, finner du ingen album blant musikken, men én låt fra Adele, én fra Coldplay, én fra One Direction og én fra B.O.B. Det er en låtkultur nå. Foto: Christie Goodwin / Warner Music

Ed Sheeran har samarbeidet med alt fra boyband og gangstarappere til countrypopprinsesser og hollywoodregissører. – Det finnes knapt genregrenser lenger, bare sanger, sier han.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk